15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Música de pel·lícula en el Polisònic amb l’actuació de David Pastor Quartet

Demà divendres, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc una nova actuació en el Festival Polisònic, aquesta vegada a càrrec del quartet del trompetista David Pastor.

Pastor és considerat per la crítica com un dels trompetistes europeus de jazz amb més talent. Ha tocat amb els grans noms de l’escena musical, com ara Pat MethenyPaquito D’Rivera, Celia Cruz o Michael Bublé, entre molts altres. Així mateix, ha actuat en els festivals de jazz més importants, entre els quals destaquen els de Montreux, DonostiCancún o Toronto.

Al Polisònic presenta el seu últim disc, titulat Film Sessions, una recopilació de bandes sonores de pel·lícules com Chinatown, Orfeo negro o Saturday Night Fever, en les quals Pastor busca el protagonisme del públic, generant una trobada entre el record del film i l’actualitat, gràcies a la reharmonització de les composicions, jocs rítmics i espais per a la improvisació pròpia del jazz.

A més de David Pastor a la trompeta, el quartet el completen Francesc Capella al piano, Tom Warburton al contrabaix i Anton Jarl a la bateria.

L’actuació de David Pastor Quartet està prevista per a les 10,30 de la nit i les entrades poden adquirir-se a la Casa de Cultura i a www.instanticket.es, al preu de 6 euros.

Articles relacionats