8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Miramar s’apunta a l’energia verda instal·lant plaques fotovoltaiques al Centre Esportiu el Molí

– L’Ajuntament de Miramar ha instal·lat noves plaques fotovoltaiques en el sostre del Centre Esportiu El Molí.

En total es tracta de 68 noves plaques instal·lades al sostre de l’edifici municipal on està el gimnàs i la piscina municipal. Aquesta instal·lació tindrà una producció estimada de 28 Kw (450w per cada placa). “La posada en marxa d’aquestes noves plaques solars suposarà un estalvi d’entre 6.000 i 8.000 euros a l’any en la factura de la llum, depenent de les hores de rendiment solar”, assegura l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.
Aquesta inversió, a més de suposar un estalvi energètic, és una nova aposta per les energies renovables amb l’objectiu de continuar contribuint en un desenvolupament sostenible del nostre poble”, destaca Peiró.

La instal·lació d’aquestes plaques fotovoltaiques se suma a les anteriors actuacions de la Regidoria de Medi Ambient encarades a la cura del nostre entorn natural: “l‘ús per part de la Policia Local d’un cotxe híbrid i un altre completament elèctric, el manteniment i renovació del bosc de paulònies, la instal·lació de l’enllumenat led en tot el poble i l’estació de càrrega elèctrica per a vehicles, situada en el polígon industrial Les Vinyes”.

Articles relacionats