14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

L’operadora Safor Wifi instal·la fibra òptica al Real de Gandia

La fibra òptica arriba al Real de Gandia gràcies a la inversió d’una operadora d’internet, Safor Wifi, que porta anys donant servei en els pobles de la comarca. Safor Wifi va ser premiada fa 2 anys amb el premi FAES Empresa emprenedora.
De fa diverses setmanes, l’ajuntament del Real i la mercantil estan portant una sèrie de reunions amb el propòsit de dotar al poble i al polígon d’una xarxa de fibra òptica de màxima velocitat.
La mercantil invertirà 250.000 euros en els pròxims anys en la creació d’un xarxa pròpia de fibra òptica.
Els treballs d’instal·lació de la fibra es contemplen en diverses fases, que estaran finalitzades al llarg de l’any 2019. Una part del nucli urbà tindrà fibra a la fi d’enguany 2018 i en els primers mesos del 2019 comprendran l’àrea industrial i altres zones.
Els preus se situaren a partir de 25€ (IVA Inclòs) per un accés de 30 MB simètrics, sent uns dels preus més barats de fibra òptica de tota Espanya.
La implantació d’aquesta tecnologia és vital en el polígon industrial, ja que permetrà l’arribada de noves empreses i la generació de nous llocs de treball.
Gustavo Mascarell, alcalde del Real de Gandia, assenyala que l’avantatge és doble, «d’una banda els
veïns disposaran d’un millor servei domèstic però l’àrea industrial es veurà beneficiada també. Una millora que se suma a les realitzades en el polígon gràcies a la subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius».
Per part de l’ajuntament s’informarà als veïns sobre les possibilitats del servei i els demanarà la col·laboració per a facilitar el desplegament.

Articles relacionats