14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

L’oliver Josep Lluís Roig guanya el premi de novel·la negra Teodor Llorente

L’escriptor oliver Josep Lluís Roig Sala ha guanyat el premi de novel·la negra dels premis literaris Teodor Llorente 2019 de la Pobla de Vallbona, que s’ha lliurat el pasat cap de setmana, amb Promeses que no podrem complir. Imma López Pavia ha estat la guanyadora de la modalitat depoesia, amb l’obra Solsticis.

Aquest és el primer certamen de novel·la negra en valencià al País Valencià. Les obres seran publicades per Vincle Editorial i l’u de maig es presentaran a Fira del Llibre de València.

Amb l’edició de les obres guanyadores i la celebració de la 1ª edició del premi de novel·la negra, cosa que el diferencia de tots els altres premis, l’Ajuntament de la Pobla ha volgut renovar i donar força als guardons.
En aquesta edició, el jurat de narrativa estava format per Ivan Carbonell (escriptor), Susana Gisbert (fiscal contra la violència de gènere) i Manolo Gil (editor). El premi està dotat amb 3.000 euros.

L’obra de Roig, Promeses que no podrem complir, situa l’acció al 2015, entre Oliva, Benidorm, Suècia i Noruega, amb un rapte, el creixement de l’extrema dreta i una acció trepidant que condueix cap a un final completament inesperat.

Articles relacionats