L’Hispagan cau per tres punts davant un Cambados a qui en tot moment ha plantat cara

L’Hispagan UPB Gandia ha eixit encoratjat este divendres en el partit que l’enfrontava al Xuven Cambados, però ha acabat perdent per tres punts, 91-94, amb la qual cose se li complica la lluta per la permanència. Només resten cinc partits i hauria d’aconseguir com a mínim dues victòries. 

L’Hispagan era conscient de que no podia permetre’s el luxe de deixar passar més temps sense sumar i ha donat batalla fins al final. Fins i tot ha arribat a anar onze punts per davant al minut 4 del tercer quart, quan el marcador assenyalava 64-53, i semblava que l’esforç que estaven desplegant els de Víctor Rubio anava a tenir recompensa, però no ha estat així. De nou els ha faltat un filet. És el cinqué partit que perd per tres o menys punts.

Els gandians s’ho han deixat tot a la canxa, ha lluitat i ha plantat cara al seu rival, però els han sobrat uns segons, perquè al final del tercer quart la diferència a favor del Cambados era de només tres punts, a tres minuts del final l’Hispagan anava per davant dos punts, i a dos minuts del final, amb 85-87 al marcador, encara hi havia esperances. 

Et Pot Interessar