L’exalcalde socialista d’Alacant titlla de “llast” i “inepte” a Compromís

L’exalcalde socialista d’Alacant Gabriel Echávarri considera que si es compleixen els pronòstics de l’enquesta feta pública aquest dimarts segons la qual el PSPV passaria a ser la llista més votada a la Comunitat Valenciana, el partit hauria de “deixar anar llast i governar en solitari”.

“Amb aquest panorama, la suma de tots dos aconsegueix la majoria absoluta, però jo crec que és temps de ser valents i deixar llast, i amb aquests resultats, que fins i tot es poden millorar, arriscar-nos a governar en solitari. Compromís no ens va a fer més dany en l’oposició que en el govern, perquè el dany al PSPV que estan realitzant és tremend”, ha escrit Echávarri en un missatge publicat en el seu compte de Facebook.

L’ex-primer edil -qui va deixar el càrrec a l’abril per estar doblement processat pel ‘cas Comerç’ i per l’acomiadament d’una treballadora temporal de l’Ajuntament d’Alacant- creu que Compromís, “amb les seues ineptituds i contínues deslleialtats, no fan més que minar el projecte de futur socialista per a la Comunitat Valenciana”.

“Socialistes i independentistes de Compromís no ens assemblem en res, mentre que per exemple nosaltres lluitaríem perquè no hi haguera gent que precisara d’acudir a un menjador social per a alimentar-se, Compromís es preocuparia que en aquest menjador existiren cartells en castellà i valencià, i així tot. Política de fotos, samarretes i consignes buides”, indica.

Així, conclou: “És el moment de ser decidits, és el moment de ser responsables, i l’únic camí per a de veres poder millorar la vida de tots els valencians i valencianes, independentment d’on visquen o de la llengua en què s’expressen és governar en solitari, sense rèmores, pesos morts o incompetents posant pals en les rodes del progrés. És el moment de governar en solitari”.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha reaccionat a aquesta publicació amb un missatge en Twitter en el qual afirma: “Alguns pareix que estarien més còmodes governant amb Ciutadans que amb Compromís. Alguns prefereixen Toni Cantó que Mónica Oltra. Nosaltres ho tenim clar: llarga vida al Botànic”.

Et Pot Interessar