20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Les Falles de Tavernes cancel·len la setmana fallera 2021

El passat dimecres 26 de maig es va mantindre una reunió extraordinària entre els presidents de les sis comissions falleres federades de Tavernes, els membres de la junta executiva i la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, N’Encar Mifsud, per valorar l’actual situació de la festa fallera.

El 10 de maig, la Conselleria de Sanitat va donar el vistiplau a la celebració de les Falles 2021 després de moltes reunions amb la Mesa de Seguiment, emplaçant la celebració de la setmana fallera a partir del dia 1 de setembre de 2021.

Després d’analitzar la situació, s’ha decidit, amb el vot favorable de les sis comissions falleres, la cancel·lació de la setmana fallera 2021 i des de la Federació han justificat la decisió “davant el fet de no poder celebrar les Falles tal com les coneixem a la nostra ciutat, unes falles obertes i participatives a tota la ciutadania. La situació econòmica sofrida a causa de la pandèmia i a no poder celebrar cap acte des del passat 10 de març de 2020, ha propiciat també aquesta decisió, que ve presa pels vots dels fallers i falleres de cada comissió“.

La Federació de Falles i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha assenyalat que “seguirem treballant per mantindre la flama fallera, amb l’organització de totes aquelles activitats falleres que es puguen celebrar durant la resta de l’any, sempre de forma segura i seguint totes les indicacions de les autoritats corresponents“.

“Juntes i junts mirem endavant i des de ja tenim el pensament en el nou exercici 2021- 2022. Així doncs, volem enviar el nostre suport a tots els representants de les sis comissions falleres, tant majors com infantils, a la nostra Fallera Major de Tavernes de la Valldigna i a la seua Cort d’Honor”.

Articles relacionats