20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

L’equip aleví de Voleibol del col·legi Joan XXIII obté el bronze al Campionat d’Espanya

Després d’uns intensos dies de competició, les xiques del Joan XXIII del Grau de Gandia van aconseguir en la final de consolació disputada, ahir 30 de desembre, en el palau multiusos de Guadalajara, véncer a l’equip Sant Just A, per 2-0 (25-19 i 25-16) i aconseguir la medalla de bronze de la Copa d’Espanya Aleví Femení nivell 1 Guadalajara 2019.

És aquesta una medalla històrica i que fsap a glòria després d’un espectacular torneig , en el qual només van ser vençudes pel totpoderós C.V. Leganés, que fet i fet es proclama just campió del torneig, amb l’únic set en contra que li van aconseguir traure les jugadores graueres en semifinals. Les graueres van aconseguir un 6-1, en el balanç victòries/derrotes.

El Joan XXIII, amb el suport de més de 20 persones entre entrenadors, cos mèdic i pares , va fer un torneig perfecte, tancant la primera fase de grups com a líder invicte davant els representants de (Cantàbria, Catalunya i Tenerife) i ja en quarts va haver de superar a l’equip EDM Cartes per un ajustat 2-1. A partir d’ací, la derrota en semifinals anteriorment citada i finalment en el dia d’ahir la victòria davant un Sant Just que no sols va ser un digne rival sinó també unes excel·lents companyes de torneig.

Amb això, el Joan XXIII , va aconseguir ser protagonista en una cerimònia de lliurament de trofeus amb més de 4000 persones de públic i al nivell de clubs històrics com: Benidorm, Sant Cugat, Esplugues, Vall d´Hebron, Barcelona, etc.

Un gran pas en l’esport del Grau i un fet històric, al ser el primer club (en aquest cas col·legi) de la Safor a aconseguir un trofeu de nivell nacional en pista.

FOTO: ENTRENADORS: Ximo Borràs , Toni Benavent , Joaquin Borrás
JUGADORES: Daniela Dimitrov , Nerea Benavent , Natalia Vyacheslavova, Clàudia Ferrer, Nerea Rodriguez , Yasmin Petrova.
Mascotes: Mireia i Enzo

Articles relacionats