10.2 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

L’empresa Angels Vision proporciona pantalles protectores infantils gratuïtament als col·legis de Gandia i Oliva

– El grup òptic Angels Vision acaba de signar un conveni de col·laboració conjunta amb les AMPA de Gandia i Oliva, per a la donació de pantalles protectores a tots els centres educatius de totes dues ciutats.

– En total, seran prop de 2.000 pantalles per a personal docent i 3.200 per a alumnes, d’entre 3 i 5 anys, que juntament amb les màscares, formen un equip de protecció més complet per a la seua seguretat.

– Els centres educatius de Pego, Rafelcofer, Albaida i Aielo de Malferit també han sol·licitat adherir-se a la iniciativa.

Les pantalles Angels Face han sigut fabricades sota els màxims estàndards de qualitat i respectant totes les normatives. Protegint completament el rostre davant les gotícules que s’expulsen en parlar, tossir o esternudar, evitant que arriben de manera directa, sobretot als ulls i boca.

A més, el seu disseny ergonòmic i lleuger permet que puguen emportar-se posades durant les hores que duren les classes, proporcionant la màxima llibertat de moviment, fins i tot portant ulleres de vista. Són fàcilment llavable.

Juntament amb les Angels Face, el grup Angels Vision ha dissenyat també les pantalles protectores infantils, indicades per a xiquets d’entre 3 i 5 anys.

En la signatura del conveni, han estat presents d’una banda Federico Sanmateu Juan, president de la Coordinadora de les AMPA dels centres educatius públics de Gandia, i la representant dels Centres d’educació concertada, Maria Àngeles Calatayud Hernández, i d’altra banda, la gerent del grup Angels Vision, Marian Martson, i el director del departament social i expansió de l’empresa, Ician Arjonilla. En el cas del conveni amb les AMPA d’Oliva, ha signat, Maite Gregori.

Articles relacionats