13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

L’Associació Artístico Musical d’Oliva i la Federació de Moros i Cristians renoven l’acord de col·laboració

Sergio Bañuls Sempere, president de la FMiCO, i Ferràn Escrivà Casanova, president de l’Associació Artístic Musica d’Oliva (l’AAMO), han signat a la seu de l’entitat musical l’acord de col·laboració entre ambdues entitats.

L’acord explicita que l’AAMO serà la banda oficial dels Moros i Cristians d’Oliva per als actes comuns, és a dir, aquells que són organitzats per la Federació.

Els actes en els que participarà l’AAMO són: Diana del Mig Any i xaranga del Putxero de la cel·lebració del Mig Any; Presentació de Moros i Cristians 2018; Concert de Festes; Dia dels càrrecs, presentació del llibre i exposició del cartell guanyador; Pregó i entrada de bandes, i Diana de Festes.

A més, com es va avançar, l’AAMO serà la banda que gravarà el CD de marxes mores i cristianes i pasdobles composats per a les Festes d’Oliva i, també, les interpretaran al concert que s’oferirà el 3 de juny al Teatre Olímpia d’Oliva.

Segons el texts de l’acord, havent unes festes de Moros i Cristians declarades d’Interés Turístic Autonòmic, i una Associació Artístic Musical dedicada  a l’ensenyament i al conreu de la música, i sent aquesta un dels elements essencials de la Festa, totes dos entitats manifesten la trascendència de renovar aquest compromís de col·laboració mútua que redundarà en un enaltiment del sentiment Fester a la localitat.

Amb la renovació d’aquest conveni es projecta un nou any de treball colze amb colze i, des de la Federació de Moros i Cristians, estem molt il·lusionats perquè enguany, amb la gravació del disc, volem consolidar la producció de música festera dedicada a les nostres Festes.

Articles relacionats