L’Alqueria renova les instal·lacions esportives i soterra un contenidor

L’Alquria de la Comtesa ha renovat durant els mesos de juny i juliol les seues zones esportives amb una subvenció rebuda pel Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS).

Amb aquesta ajuda, s’ha realitzat al camp de futbol un nou habitacle per a guardar el material esportiu més específic del club i que també ha de servir de lloc de reunió per als diversos entrenadors. Al poliesportiu, s’ha ampliat el pavelló multiusos amb una nova zona d’emmagatzematge, i s’han renova tzones amb nous paviments i la reubicació de diverses fonts.

La subvenció, de 35.090 €, es correspon a la partida concedida en 2017 i s’ha fet efectiva a mitjans d’any, cosa que ha permés millorar aquestes zones al municipi. Amb aquest pla de serveis i obres municipals també ha sigut possible realitzar obres de menor cost i més focalitzades a zones concretes del municipi, com la instal·lació d’un contenidor de fem soterrat, amb una partida de 13.794€.

L’alcalde, Voro Femenia, explica que “les obres realitzades han tractat de respondre a les demandes realitzades pels veïns, que reclamaven nous espais per al material de les diverses activitats esportives, i també una renovació de les zones comunes més envellides per l’ús”.

Et Pot Interessar