11.7 C
Gandia
Divendres, 28 gener, 2022

L’Ajuntament visita les instal·lacions de la nova empresa adjudicatària dels parcs i jardins de Gandia

El pròxim 1 de juny comença el nou servei de manteniment de parcs i jardins del municipi de Gandia. Per a conéixer de primera mà de quina forma s’organitzaran les millores a partir d’aqueixa data, responsables de l’Ajuntament de Gandia i de l’empresa concessionària STV Gestió han visitat les noves instal·lacions que l’empresa té en la localitat.
El Consistori ha destacat que el més important, tant per a l’Ajuntament com per a l’empresa concessionària, és incrementar la qualitat de vida diària dels veïns. La nova contracta suposa un increment del 20% respecte a l’anterior fins a aconseguir els 2,1 milions d’euros anuals durant un període de quatre anys. Aquest augment implicarà una millora i ampliació dels serveis que es notarà als parcs i jardins de la ciutat a partir del pròxim mes. 

El soroll és un tema essencial a l’hora de treballar, per això des de l’empresa concessionària STV Gestió s’ha realitzat una aposta clara per utilitzar maquinària elèctrica  aconseguint d’aquesta forma no solament una notable reducció del soroll a l’hora de desenvolupar el seu treball sinó també una menor emissió de gasos, una aposta pel medi ambient i una reducció de combustibles fòssils.
A més, es renovarà la maquinària existent per a ser més eficients i mediambientalment més sostenibles.
Quant al tema de la mobilitat, un 80% dels vehicles que s’utilitzen per a les tasques diàries de treball en les zones verdes de Gandia usaran combustibles no tradicionals, la qual cosa
suposa un menor impacte per al medi ambient i una millora de la salut dels veïns.
Així mateix, s’ha reforçat el tema de l’ocupació pel que a partir de l’1 de juny l’empresa comptarà amb una plantilla de quasi mig centenar de professionals que vetlaran per la millora
constant dels parcs i jardins de Gandia.

Articles relacionats

últims articles