L’acord entre Gandia i Col·legi Territorial d’Administradors de Finques ja dona fruits

– 44 famílies es beneficien de l’acord entre l’Ajuntament de Gandia i el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló

–  Amparo Victoria: “L’accés a l’habitatge i que aquest estiga en les millors condicions possibles és un dels nostres principals objectius»

Després de la signatura del conveni de col·laboració institucional entre l’Ajuntament de Gandia i el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques de València i Castelló, un total de quaranta-quatre habitatges han començat ha beneficiar-se dels serveis propis dels administradors de finques.

Són dades aportades per la regidora delegada d’Habitatge i Regeneració Urbana, Amparo Victoria que ha afegit que aquest servei és gratuït durant el primer any, finançat al 75% el segon any i el 50% el tercer any. Així mateix, també inclou l’assessorament a la comunitat de propietaris respecte a qualsevol ajuda o subvenció, a la qual es puga acollir, per tal de millorar l’habitabilitat de l’edifici i la seua accessibilitat.

L’Ajuntament de Gandia va subscriure amb el Col·legi Territorial d’Administradors de Finques un conveni per a la gestió de finques en situació de vulnerabilitat social, econòmica i arquitectònica, mitjançant el qual s’ajuda al finançament dels serveis propis dels administradors de finques en aquells edificis que així ho sol·liciten i que complisquen tres condicions: tindre una antiguitat superior a vint anys, no haver utilitzat el servei de cap administrador de finques en els últims quatre anys i identificar-se com a immoble situació de vulnerabilitat social, econòmica i arquitectònica.

Totes aquelles comunitats que desitgen beneficiar-se d’aquest acord, podran obtenir informació a l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament de Gandia situada a la Plaça Tirant de Gandia.

Amparo Victoria ha mostrat la seua satisfacció per l’acollida de la mesura i ha declarat que «la intenció del departament és continuar reforçant aquest tipus de polítiques perquè cada vegada més comunitats de propietaris puguen acollir-se a aquest acord i altres que sorgisquen en el futur. L’accés a l’habitatge i que aquest estiga en les millors condicions possibles és un dels nostres principals objectius«.

Fotografia Àlex Oltra

Et Pot Interessar