LA XII TROBADA DE JOVES VIOLONCEL·LISTES DE GANDIA REUNIRÀ MIG CENTENAR DE MÚSICS

Joan Muñoz, regidor delegat del Departament de Cultura, i Cristina Bernal, directora de la trobada, han presentat l’esdeveniment, que pretén potenciar la part formativa i l’educació musical on està previst que participen mig centenar de músics. “L’acte se celebrarà durant tota la jornada a la Casa de la Marquesa i en anteriors edicions ha tingut molt èxit. Com no, el Departament de Cultura ha de col•laborar en aquest tipus d’iniciatives. Tindrem músics de tota la Safor i de la província de València”.

Cristina Bernal, per la seua part, ha apuntat que “durant tot el dia estarem tocant i gaudint de la música. Tindrem alumnes des dels 6 o 7 anys fins a persones que toquen el violoncel com a hobby. Durant tot el dia estarem assajant preparant el concert de les 18:30. Es crea un gran ambient musical i artístic. D’11 a 12 hores els pares poden venir amb els seus fills perquè proven els instruments i vegen l’experiència”.

Finalment, Bernal ha agraït la col•laboració de l’Ajuntament de Gandia, de l’Associació Promúsica i dels patrocinadors de la iniciativa.

Et Pot Interessar