18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

“La publicitat de la nostra infància” mostra col·lectiva de l’alumnat de la UPG

La mostra fa un repàs d’alguns anuncis publicitaris que formen part entranyable de la nostra memòria col·lectiva. Per a realitzar-ho, l’alumnat ha utilitzat les tècniques treballades en classe: aquarel·la, oli, acrílics i collage, i s’ha introduït en les composicions els rostres del mateix alumnat per a constatar que aquests anuncis d’antany són records de la infància que han marcat i s’han incorporat al nostre llegat cultural. Aquesta exposició és un afectuós viatge al passat que, de segur, serà compartit amb un somriure pels visitants.

També per a l’alumnat ha sigut una experiència divertida en la qual han gaudit moltíssim mentre treballàvem, posant davant de les càmeres i fent les poses i les cares com en els anuncis originals. Aquest treball posa de manifest el bon ambient i convivència que es viu en els cursos de dibuix i pintura que es desenvolupen en la UPG de Gandia.

“Aquest és l’objectiu que volíem aconseguir, perquè creiem que la pintura és una teràpia que ens ajuda a ser millors persones i a oblidar-nos dels pitjors moments i viure el dia a dia de la millor manera possible” han assenyalat des de l’UPG.

Horari: de dilluns a dijous de 9 a 13:30 hores i de 17 a 20 hores
Divendres de 9 a 13:30 h.

Articles relacionats