11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La Policia Nacional deté a una dona gràcies a la col·laboració ciutadana

La Policia Nacional deté a una dona per un presumpte delicte contra la salut pública gràcies a la col·laboració ciutadana

· Detenció de una dona dedicada a la distribució de substàncies estupefaents a la menuda

• Els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervindre cocaïna, cristall i haixix

• Gràcies a l’aplicació de col·laboració ciutadana www.policia.es

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 40 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública, després de pel que sembla dedicar-se a distribuir substancies estupefaents a la menuda com a haixix, cristall i cocaïna entre altres, des del seu domicili. Els policies van realitzar un registre domiciliari on van intervindre uns 250 grams de, pel que sembla, haixix; 36 grams de, pel que sembla, cristall; 12 grams de, pel que sembla, cocaïna; 13 grams de, pel que sembla, pol·len, uns 1.300 euros i una bàscula de precisió.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies a través de l’aplicació de col·laboració ciutadana www.policia.es, que una dona podria estar dedicant-se al tràfic de drogues des del seu domicili.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar la identitat de la sospitosa, així com van comprovar que pel que sembla es dedicava a distribuir diferents substancies estupefaents a la menuda des del seu domicili.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van detindre a la sospitosa com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i van realitzar un registre en el seu domicili on van intervindre l’arriba citat.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats