5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

La Policia Nacional de Gandia col·labora amb Càritas amb un punt de recollida

• La Comissaria de la Policia Nacional de Gandia és punt de recollida de roba, calçat, Aliments i productes sanitaris per a Càritas Gandia.

• Càritas Gandia ha instal·lat dos contenidors en l’entrada de la Comissaria de la Policia Nacional que facilitarà la recollida, no sols als agents del cos, sinó també als ciutadans que visquen en el districte.

• Es podrà depositar roba, calçat, aliments no peribles i productes sanitaris.

• El punt de recollida està obert les 24 h del dia.

La Comissaria de la Policia Nacional de Gandia s’ha oferit com a punt de recollida de roba, calçat, productes sanitaris i aliments per a Càritas Gandia. El comissari, Fernando Ascaso, assenyala: “la comissaria servirà de recepció d’aquests productes, no sols per als mateixos policies sinó també per a facilitar la recollida als ciutadans”.

Punt de Recollida Caritas Policia Nacional 1El director de Càritas Gandia, Francisco Carrió, ha agraït al comissari i a la secretària de la comissaria, Imma Martínez, l’atenció del cos de la Policia Nacional amb Càritas Gandia, en aquest cas, oferint-se com a punt de recollida “per a nosaltres és una alegria tindre en un lloc tan especial com és la comissaria, un lloc on es pot deixar la roba que després es converteix en una arma de treball, ja que algunes persones viuen gràcies al treball que realitzen de la rentada i planxat de la roba que es dona, i finalitzat el procés de recuperació, arriba a aquells que el necessiten”.

El punt de recollida està obert les 24 hores del dia.

Articles relacionats