25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

La Policia de la Generalitat tanca un restaurant il·legal i localitza una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines

 

– El local no comptava amb llicència d’activitat i estava donant servei a uns 20 comensals en el moment de la intervenció 

– Els agents han confiscat 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis a Albalat dels Sorells

La Policia Adscrita a la Generalitat ha localitzat, a Albalat dels Sorells, població de la província de València, un restaurant rostidor il·legal obert al públic que mancava de tota mena de permisos i llicències. A més, al costat del local també es va trobar una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines que exercien també activitat diària.

El lloc va ser detectat per la Policia Adscrita i en col·laboració amb la Policia Local d’Albalat dels Sorells i un equip d’Inspecció de Seguretat Alimentària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El restaurant rostidor mancava de permisos i llicències que ja li havien sigut denegats amb anterioritat. A més, donat al caràcter il·legal del bar, cap de les persones treballadores tenia contracte de treball.

Quan els agents van entrar en el local, es van trobar dins a 20 persones menjant així que, a més de la tramitació de les corresponents actes i propostes de sanció al propietari, es van obrir 17 actes per incompliment de les normes sanitàries anti COVID-19.

Després de les actuacions en el restaurant, la Policia Adscrita va detectar l’existència, al costat d’aquest local, d’una vaqueria i una fàbrica de formatges que van resultar ser clandestines. A la fàbrica, que mancava de qualsevol mesura higienicosanitària, s’elaborava formatge en unes condicions extremes d’insalubritat.

Els agents van immobilitzar uns 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis. Així mateix, a més de les actes i expedient corresponents, es va donar compte a l’autoritat judicial per si hagueren incorregut en un presumpte delicte contra la salut pública.

Articles relacionats