LA PLAÇA EL·LÍPTICA ESPERA 300 PARTICIPANTS AL CONCURS DE DIBUIX

El president de la Junta de Districte de la Plaça El•líptica-República Argentina de Gandia, Nahuel González, i la presidenta de l’Associació de Veïns, Empar Soriano, han presentat aquest dijous la 26ª edició del Concurs de Dibuix de la Plaça El•líptica, un certamen molt consolidat, “que inclou educació i oci i està pensat per a dinamitzar el barri, sobretot, pensant en els més menuts”, ha explicat el regidor.

Però el concurs no només va dirigit al públic infantil, ja que al llarg de les edicions l’associació de veïns va comprovar “com els acompanyats adults gaudien igual o més, així que vam introduir diferents categories. De tal forma que ja avarca totes les edats, a partir dels zero anys”, ha puntualitzat Soriano.
La present edició tindrà lloc el pròxim dissabte, 28 de maig, de 10 a 13 hores, a la plaça El•líptica, i es preveu que hi participen al voltant de 300 persones. El concurs de dibuix és de temàtica lliure i hi haurà tres premis per categoria. A més de dos premis especials per als dibuixos al voltant de la Plaça El•líptic i la popular Marxa en Bici. Els dibuixos guanyadors seran els cartells de les festes del barri, a partir de l’11 de juny i la Marxa en Bici, que es celebra cada any entre els mesos de setembre i octubre.
Finalment, el regidor de Més Gandia ha agraït la iniciativa de l’associació de veïns i la col•laboració dels comerciants del barri, en especial de Domti.

Et Pot Interessar