18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

La Plaça de la Llibertat del Real acull a més de 2.000 espectadors en el cicle de Cinema a la Fresca

-Campeones y Dumbo han sido las películas preferidas por los realeros y realeras.

Els realers i realeres han pogut gaudir durant els dimecres de les nits d’estiu de comèdies, emocionants aventures, música i històries molt interesants amb el cicle “Cinema a la Fresca”. A la temporada d’estiu, la plaça de la Llibertat, s’ha convertit en un espai acollidor de cinema d’estiu on s’han projectat una varietat de pel·lícules que han reunit a més de 2.000 espectadors i espectadores. 

El tro d’eixida de les projeccions, el passat 26 de juny, el va donar la pel·lícula Superlópez, un film que ha sigut nominat a millor comèdia als premis Feroz i guanyadora de millors efectes especials als premis Goya. La pel·lícula, va ser tot un èxit, acollint a més de 150 persones. 

La cartelera del mes de juliol es va completar amb altres títols com “El regreso de Mery Poppins”, “Cascanueces y los 4 reinos”, “Señor, dame paciencia” y “Campeones”, una proposta no tan sols dirigida al públic infantil, sino que també al més major. Un dels grans èxits va ser “Campeones”, que va acollir a més de 200 persones que no van voler perdre’s aquesta emocionant pel·lícula guanyadora de tres premis Goya. 

Al mes d’agost, es va projectar “Uno más en la familia”, “Dumbo”, “Bajo el mismo techo” i “Es por tu bien”. “Dumbo”, va ser altre dels grans èxits que va acollir més de 200 persones. 

Com a punt i final d’aquest cicle de Cinema a la fresca, el passat dijous 4 de setembre es va projectar la pel·lícula de “Futbolísimos”. 

La valoració per part de l’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell “és molt positiva. Cada any aquest cicle va a més, tant en assistència de la gent com en la qualitat de les pel·lícules. Aquest any, hem preguntat als nostres veïns i veïnes quines pel·lícules els agradaria que es projectaren, per tant, la programació ha segut conjunta entre la concejalia de Cultura i Festes i els veïns i veïnes”.

 

Articles relacionats