23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La pandèmia colpeja amb mà dura  al col·lectiu de la gent major, una altra víctima de 86 anys a la Safor

– Del divendres al diumenge s’han registrat quatre noves defuncions per coronavirus a la Safor, que fan ja un total de 45.

La pandèmia colpeja amb mà dura als col·lectius més vulnerables entre aquests el de la gent major, pràcticament un degoteig diari des del passat dia 9 de novembre, on s’han registrat fins a 12 defuncions.

L’Hospital Comarcal Francesc de Borja té ingressades a 45 persones per coronavirus, i d’elles 9 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Comunitat Valenciana

– Sanitat suma 616 nous casos de coronavirus i 2.918 altes en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat 616 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 93.785 persones.

D’altra banda, des de l’última actualització, s’han registrat 2.918 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 15.383 casos actius, la qual cosa suposa un 14,7% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.584 persones ingressades, i d’elles 298 necessiten d’assistència mèdica en la Unitat de Vigilància Intensiva.

Malauradament s’han registrat 53 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.247 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.678.059.

Actualització de la situació en residències

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 83 residències de majors (4 a la província de Castelló, 22 a la província d’Alacant i 57 a la província de València), 13 centres de diversitat funcional (1 a la província de Castelló, 4 a la província d’Alacant i 8 a la província de València) i 4 centres de menors a la província de València.

– Residents nous positius: 32

– Treballadors i treballadores nous positius: 8

– Residents morts: 13

Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 17 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província d’Alacant i 9 a la província de València.

Articles relacionats