LA NOVEL·LA PÒSTUMA DE RAFAEL CHIRBES, ENTRE LES NOVETATS EDITORIALS DE 2016

esperada nova novel·la de Mario Vargas Llosa ‘Cinc cantonades’, o la reedició de ‘La familia de Pascual Duarte’.

L’editorial Anagrama rescatarà este mes de gener la novel·la pòstuma de Rafal Chirbes,qui va morir el passat estiu, ‘París Austerlitz’, que va ser lliurada per Chirbes la passada primavera després de «vint anys de dubtes i entusiasmes», i l’editorial ha assegurat que «sorprendrà a alguns dels seus lectors habituals».

Unes altres de les publicacions d’aquesta editorial serà el nou treball de John Banville, premi Príncep d’Astúries de les Lletres, qui tornarà a principis de gener amb ‘La guitarra azul’, o el tercer lliurament de la sèrie negra de Pierre Lemaitre, ‘*Rosy & John’.

En Destino veurà la llum ‘La familia de Pascual Duarte’, primera novel·la de Camilo José Cela (1916 – 2002) que l’editorial recupera amb motiu del centenari del naixement de l’autor. A més, prepara la venda conjunta de la trilogia del Baztán, les tres novel·les de Dolores Redondo que compten amb prop de 70 reedicions en total.

Seix Barral comptarà al febrer amb la novel·la de la ‘dama negra’ Donna Leon, ‘Las aguas de la eterna juventud’, mentre que en l’àmbit nacional destaca la reedició de les obres d’Antonio Muñoz Molina ‘Beatus Ille’ i ‘El jinete polaco’, en el seu 30 i 25 aniversari de la seua publicació, respectivament.

Luis Goytisolo, amb la novel·la ‘Oído atento a los pájaros’, i José María Guelbenzu amb ‘Los poderosos lo quieren todo’, són dos de les apostes espanyoles per a 2016 de Siruela, que també publicarà les narracions oficinesques de Robert*Walser en ‘Desde la oficina’.

 

Et Pot Interessar