12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La Marina Gandiense instal·la panells intel·ligents per a informar als usuaris en temps real

FOTO NATXO FRANCÉS

L’empresa de transports de viatgers la Marina Gandiense, adjudicatària de la línia entre Gandia, el Grau i la platja, ha instal·lat nous panells intel·ligents per informar els usuaris en temps real. En l’actualitat hi ha tres d’aquests panells col·locats estratègicament en les dues parades de l’Estació de Renfe i una altra, a la parada del Centre de salut del Grau en sentit Gandia.
Els els panells d’Infobus tenen la funció d’informar en temps real del temps que falta per al pas per cada parada dels autobusos de cada línia, a més de comunicar als usuaris informació d’incidències i alteracions de ruta que pogueren succeir al llarg de la jornada.
Aquests aparells obtenen la seua energia de funcionament gràcies a la instal·lació de panells solars en el mateix pal permetent el seu funcionament fins i tot durant la nit.
Els panells són compatibles amb el sistema CiberPass, una forma de comunicació per a les persones invidents mitjançant una locució.
D’altra banda, des de l’empresa es recorda que també està disponible per als usuaris l’App de la Marina Gandiense, compatible amb les diferents plataformes. L’App informa de l’hora de pas dels autobusos en totes les parades, la localització de les parades, i altres informacions com tarifes, transbords, incidències o alteracions en el recorregut, etc. En l’actualitat ja compta amb 2.500 descàrregues.
Des de l’Ajuntament de Gandia s’ha destacat que aquestes noves tecnologies s’equiparen a Gandia amb altres ciutats capitals de província.

Articles relacionats