15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

La línia d’ajudes de Gandia al sector turístic ha rebut 49 sol·licituds

– Gandia rep 49 sol·licituds per a les “Subvencions directes per al sector turístic després de la crisi sanitària de la Covid-19”

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, ha informat que el consistori ha rebut un total de 49 sol·licituds d’empreses del sector turístic que volen acollir-se a la línia d’ajudes posada en marxa pel consistori amb la finalitat d’ajudar a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària del COVID-19.

Aquesta línia d’ajudes està dotada amb 425.000 € amb tres criteris:

1.- Empreses turístiques, en general, que ja estan beneficiades per SICTED, amb fins a 2.500 euros cadascuna de les empreses. Totes aquelles empreses que tinguen l’especialització, els cursos i el seguiment de qualitat del segell SICTED.

2.- Allotjaments turístics. Ajudes globals de fins a 253.000 euros, un mínim de 35.000 euros per a cadascun.

3.- Iniciatives de caràcter museístic i patrimonial de la ciutat, on la gestió no és municipal, com el Palau Ducal o el Museu Faller.

Des del departament de Turisme s’ha informat que entre les empreses que han presentat la sol·licitud, es troben diversos hotels, càmpings i empreses de lloguer d’apartaments turístics a més del Museu Faller, el Palau Ducal i empreses amb el distintiu SICTED.

Articles relacionats