La Generalitat delega a l’Ajuntament del Real de Gandia les obres en els dos col·legis públics

L’Ajuntament del Real de Gandia va acceptar  en el ple del passat dimarts 4 de setembre la delegació de competències efectuada per la Consellería d’Educació per a una reforma integral del col·legi públic CAES Mare de Déu de l’Empar. A través del programa Edificant, el Real ha rebut ja la delegació de competències dels dos centres públics: el CAES i el Beat Carmelo. 
Així doncs, la Generalitat delegarà les actuacions en matèria de contractació i execució de l’obra (informes tècnics, econòmics o jurídics administratius relatius al treball realitzat), i la previsió és la d’executar les obres durant l’estiu de l’any proper.
Pel que fa a l’import de la delegació, la Generalitat finançarà les actuacions amb un total de 503.485,38 euros. En cas, que la inversió excedra el pressupost, l’Ajuntament assumiria el cost.
L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell, es mostra molt satisfet “ja que gràcies a aquest programa Edificant de la Generalitat Valenciana, el nostre municipi segueix creixent en infraestructures i en el cas del CAES, al que tota la comarca sempre li mostra el seu afecte i solidaritat constantment, encara més,pel fet que té una antiguitat de més de 70 anys”. 

Et Pot Interessar