La falla Prado anuncia al·legacions a la proposta de sancions de la Federació

El plec de càrrecs que la Comissió Disciplinària de la Federació de Falles de Gandia ha remés a la falla Prado per suposadament haver retirat ninots abans de la cremà, serà recorregut per la comissió afectada, que considera que l’escrit està «ple de falsedats i difamacions» difoses a més en diferents mitjans. La Falla Plaça Prado ha emés un comunicat en el que informa que el document redactat per la Comissió Disciplinària és «únicament una peça més del procés obert en que ens trobem. En absolut es tracta d’una resolució definitiva».
La falla Prado diu que ha analitzat amb deteniment el contingut del plec de càrrecs i assenyala que  «ens trobem en la redacció de la al·legació que serà entregada dins del termini establert».
Els fallers de la comissió del Prado han expressat el seu «malestar i desconcert davant» i denuncien haver estat atacats mitjançant «informacions falses i malintencionades filtrades als mitjans de comunicació que han perjudicat seriosament la nostra imatge, com també la de les falles de Gandia».
La comissió ha demanat «precaució abans donar fets per certs sense abans contrastar», i demana tenir en compe «l’esforç i treball que fem les Falles de Gandia per convertir-nos en un referent a la Comunitat Valenciana. Un referent ara contaminat per insults, amenaces, mentides, polèmiques i accions que allunyen cada dia més la germanor de la que fins ara hem fet gala».

Et Pot Interessar