La direcció del PP rebutja la candidatura de Francisco Camps a l’alcaldia de València

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz (a la imatge), ha rebutjat explícitament que l’expresident de la Generalitat i del partit a la Comunitat Valenciana Francisco Camps puga ser candidat a l’Alcaldia de València per a les pròximes municipals atès que considera que “ja” és “moment d’un altre tipus de persones, projectes i situacions en el Partit Popular i en aquesta comunitat”.

Així ho ha assegurat en unes declaracions a la Cadena SER en les quals Ortiz ha afirmat que l”expresident’ va fer “grans coses per la Comunitat Valenciana, però ja és moment d’un altre tipus de persones, projectes i situacions en el PP i en aquesta comunitat”.

Ortiz ha fet aquestes declaracions després que Camps haja assegurat que estaria “encantat” de ser candidat a l’Alcaldia de València si les bases i els seus companys de partit s’ho demanaren i li digueren que els agradaria “recuperar” la “potència” de la capital valenciana en època del PP i “seguir aprofundint en la potència de futur d’una ciutat tan important”. “Major honor és impossible”, ha afirmat.

No obstant açò, segons el parer d’Ortiz, es tracta d’un desig personal d’una persona òbviament que ha tingut una importància en aquest partit que és clara, però reconeixent el positiu que va fer en tot el seu mandat, és temps d’una nova etapa en el PP de València”.

En aquesta línia, ha apuntat que la decisió la va a adoptar la direcció nacional del PP juntament amb la regional però ha recalcat que els estatuts del partit “no contemplen que siguen els militants els que voten el candidat en cap lloc”.

Et Pot Interessar