La criminalitat en Gandia descendeix un 40,2% gràcies a la col·laboració i cooperació de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

· Nacho Arnau: «Aquestes xifres no són fruit de la casualitat, són fruit de la col·laboració i cooperació amb altres forces com la Policia Nacional i la Guàrdia Civil»

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau ha valorat aquest matí les dades publicades pel Ministeri de l’Interior on es constata que la criminalitat a la ciutat de Gandia ha baixat a nivells de 2009.

Concretament, l’informe reflecteix que durant aquest any la criminalitat ha baixat un 40,2%, mentre que els delictes penals ho van fer en un 14,8% respecte a 2019. Pel que fa als furts, el descens pel que fa al mateix període del passat any és de 26.7%.

Sobre les xifres, Arnau es va mostrar satisfet per les dades. «Aquestes xifres no són fruit de la casualitat, són fruit de la col·laboració i cooperació amb altres forces com la Policia Nacional i la Guàrdia Civil» «Els resultats són molt positius. La ciutadania pot estar satisfeta amb l’actuació dels cossos i forces de seguretat de l’Estat que possibilita que Gandia siga una ciutat segura«.

Et Pot Interessar