22.9 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

La Coral i Rondalla de San Miguel de Bellreguard col·labora amb la Falla Malilla de València i la Casa Ronald McDonald

La Coral i Rondalla de San Miguel de Bellreguard col·labora amb la Falla Malilla de València

– Diumenge que ve, 15 de Març a les 12:30 hores, en la carpa de la Falla Malilla / Illa Cabrera de València, s’oferirà un concert de música festiva valenciana per a col·laborar amb la falla i la Casa Ronald McDonald de València

– A aquest acte col·labora la Coral i Rondalla San Miguel de Bellreguard,  per a ajudar als xiquets i xiquetes que pateixen la malaltia del càncer i que juntament amb els seus pares i familiars han de suportar els durs dies del tractament.

Enguany la falla Malilla / Illa Cabrera de València ha confeccionat un tema especial per a la seua falla, prenent l’exemple de solidaritat de la Casa Ronald McDonald, de tots els seus col·laboradors, i sobretot el d’una xiqueta, Ani Tomás, que va estar allotjada allí, que va véncer la malaltia i que hui dia toca el violí amb la rondalla del seu poble natal, Bellreguard, que creix amb una alegria meravellosa i unes ganes de viuretremendes.

En aquest concert participaran la Coral i Rondalla San Miguel de Bellreguard juntament amb la Coral i Rondalla Santa Cecília de Gandia, que s’han brindat a oferir el concert i poder col·laborar amb tan gratificant causa.

Les dues formacions actuaran juntes formant un cor i una rondalla més grans, interpretaran peces del nostre folklore valencià que són típiques d’aquests dies de falles i que alegren les nostres festes, tant a xiquets com a majors.

Peces com la cançó de la falla, la trompa i fil, tramussos d’Àfrica, l´havanera dels borratxos, Tita, l’havanera dels marenys, etc. i algunes
peces noves que ha compost el director Salvador Sendra, com són Safor i festa, Roda i volta, i la peça especial per a aquest concert que es titula Cançó d’il·lusió, cançó que recorda la il·lusió d’Ani, la xiqueta exemplar que va véncer la malaltia i que hui dia és feliç creixent amb els seus familiars i amics donant mostra de la importància que té per a tots els malalts tindre aquesta il·lusió per véncer les dures malalties i poder gaudir de la vida.

Des de la Coral de Bellreguard han assenyalat “Tots col·laborem amb aquestes causes, cadascú a la seua manera, però nosaltres també ho fem amb la música, perquè sabem que cantant i ballant alegrem els cors i això també és una bona medicina”.

Articles relacionats