18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

La col·laboració ciutadana permet la detenció d’un home per fer robatoris de l’interior de vehicles

– La Policia Nacional deté a un home després de cometre robatoris en interior de vehicles estacionats

• Gràcies a un vídeo facilitat pels ciutadans els agents han pogut identificar al sospitós

• Se li han intervingut efectes que haurien sigut sostrets de l’interior de vehicles

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia València- a un home de 54 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força, després de pel que sembla sostraure diversos efectes de l’interior dos vehicles que es trobaven estacionats en la localitat.

Els investigadors havien detectat que des de finals d’any s’havien produït una sèrie de robatoris amb força en interior de vehicles estacionats en la via pública, sempre de nit o a primera hora del matí, emprant el mateix “modus operandi” consistent a fracturar la finestreta per a poder accionar la palanca d’obertura d’interior d’aquest.

Gràcies a la col·laboració ciutadana que va gravar un vídeo en el moment en el qual autor trencava el cristall de la porta del conductor d’una furgoneta, els policies al cap de poques hores van localitzar al sospitós. En el moment d’identificar-lo, aquest portava amb si alguns dels objectes sostrets de l’interior d’aquest vehicle, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els agents, a més, van realitzar un registre en el domicili del detingut, on van intervindre altres efectes que podrien procedir d’altres robatoris en interior de vehicles. De fet, alguns d’aquests objectes han permés als investigadors esclarir un segon robatori en un turisme, imputant-li a l’arrestat aquest fet delictiu.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats