11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La col·laboració ciutadana permet desmantellar dos punts de venda de cocaïna i heroïna a Gandia

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia dos punts de venda i distribució de substàncies estupefaents, majoritàriament cocaïna i heroïna, i han detingut a quatre persones, dues dones i dos homes, de 17 i 19 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Els policies van realitzar dos registres domiciliaris on van intervindre 230 euros, dos embolcalls amb una substància de color marró, pel que sembla, heroïna amb un pes d’uns tres grams, dos embolcalls amb una substància de color blanc, pel que sembla, cocaïna, amb un pes d’uns tres grams, una bàscula de precisió i bosses amb retallades.
Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies a través de l’aplicació de col·laboració ciutadana de la web de la policia, antidroga@policia.es, de la possible existència de dos habitatges a Gandia que s’estarien utilitzant tant per al consum com per a la venda de substàncies estupefaents. 
Durant les investigacions els agents van establir diversos dispositius de vigilància, observant que als domicilis que es trobaven en el mateix edifici acudien contínuament i a qualsevol hora del dia, fins i tot a la nit, persones la fi de les quals pel que sembla era adquirir una substancia estupefaent. 
Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que majoritàriament es dedicarien a la venda d’heroïna i cocaïna, així com van esbrinar la identitat dels sospitosos.
Com a conseqüència de les investigacions, els agents van realitzar dos registres domiciliaris on van detindre als sospitosos com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i van intervindre els efectes descrits.
Els detinguts, sense antecedents policials, tres han passat a disposició judicial, mentre la menor després de ser sentida en exploració va ser posada en llibertat i entregada a la seua mare.

Articles relacionats