21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Joan Llacer torna a confirmar el seu excel·lent estat de forma quedant tercer en la prova

– El ciclista de Tavernes, Joan Llácer Fraile va finalitzar tercer en la segona prova del circuit nacional de ciclocròs de la regió de Múrcia celebrat dissabte passat en Ceuti.

Llácer Fraile va fer una grandíssima competició, malgrat que va patir una caiguda i posteriorment una  avaria mecànica a l’eixir-se la cadena de la bici, la qual cosa li va penalitzar per a estar en l’alt del pòdium, tot i això va remuntar des de les últimes posicions en un circuit molt virat fins al tercer lloc.

Precisament i com ocorreguera la setmana passada en Torre de Cutillas, el valler v entrar per davant, a pocs metres de diferència, sobre l’actual campió d’Espanya de ruta, el professional de l’equip Astana, Luis León Sánchez. En aquesta mateixa prova també estava el ciclista del Caixa Rural, Miguel Ángel Ballesteros que va finalitzar nové.

Llácer Frare es confirma com a líder en la categoria sub-23 i tercer en la categoria elit.

En aquesta mateixa carrera també va estar la gandiana Alejandra Puente del Koryo car va ser segona en categoria cadet pocs segons després de l’alacantina Claudia Pérez que va ser la vencedora.

A més destacar la victòria en aquesta mateixa categoria de Jordi Fournies format a l’escola del Triasport Gandia guanyant al seu company d’equip Martí Bravo del Stefano Garzelli Team.

Articles relacionats