Intersindical acusa a l’alcaldessa de Palma de Gandia de frenar la negociació col·lectiva

El sindicat Intersindical Valenciana-STAS ha acusat a través d’un comunicat a l’alcaldessa socialista de Palma de Gandia, Trinidad Miñana (al centre de la imatge) de frencar la negociació col·lectiva dels empleats municipals. El passat 27 de juny es van celebrar eleccions sindicals per al personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Palma de Gandia, en les quals el sindicat Intersindical Valenciana la màxima representació de delegats.

Seguint els procediments legals, el sindicat va sol·licitar la constitució de la Mesa General de Negociació i una entrevista amb l’alcaldessa. S’han registrat diversos escrits als quals l’Alcaldia, “sense justificació alguna no s’ha dignat respondre”, afirmen fonts del sindicat, que afigen que “en ple segle XXI, no s’entén que una representant d’un partit democràtic com el PSOE, faça ús de la seua autoritat i abús de poder per a frenar el dret a la Negociació Col·lectiva dels empleats de l’ajuntament contemplat en l’Estatut Bàsic dels Empleats Públics”.

Intersindical Valenciana-STAS considera esta actitud “una falta de respecte i sensibilitat cap als drets més elementals dels treballadors de l’ajuntament i els seus representants”, lamenta aquesta situació, i espera que la Corporació Local intervinga per a poder continuar amb la màxima normalitat i garanties el procés de Negociació Col·lectiva.

Et Pot Interessar