15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Il·lusió i esperança per una celebració dels Reis d’Orient diferent per la COVID19

 

  • La cavalcada recorrerà tots els barris de Gandia, sense públic al carrer, i es podrà seguir en directe per Telesafor. També se comptarà amb banderoles per a rebre’ls des dels balcons, una decoració que es podrà recollir de manera gratuïta en la Casa de la Marquesa, en l’Ajuntament de Gandia i en el Centre Social del Grau.

  • A la web www.gandia.org les famílies podran enviar les dades perquè es dirigeixen de manera personalitzada als xiquets i les xiquetes.

  • Les cartes es poden descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia

https://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php…. Enguany, amb l’opció habitual o de forma autoemplenable, així com una altra en versió per a acolorir. S’enviaran per correu electrònic a reisdorient@gandia.org, fins al 3 de gener, indicant el nom i un telèfon.

El regidor delegat de Política Festiva, José Manuel Prieto, i el regidor delegat de Promoció del Valencià, Nahuel González, acompanyats del director general de Polítiques Festives, Joan Muñoz, han presentat aquest matí la programació amb motiu de l’arribada dels Reis d’Orient a Gandia. Així, des de fa un parell de setmanes s’han repartit 6.000 cartes a tots el col·legis (d’Infantil a quart de Primària), biblioteques i centres socials per encomanda del Reis d’Orient. Les missives reials també es poden descarregar des de hui dilluns fins al dia 3 de gener, a la web de l’Ajuntament i enviar-les per e-mail a reisdorient@gandia.org. A més, enguany s’hi comptarà amb la novetat d’una carta autoemplenable i un dibuix per acolorir.

El regidor de Política Festiva ha aclarit que enguany la visita dels reis d’Orient es desenvoluparà de manera diferent a altres anys, ja que, per seguretat, seran ells qui visiten als xiquets i les xiquetes a les cases, premiant el seu esforç en un any complicat. Prieto ha explicat que arribaran “aproximadament a les quatre de la vesprada, i a les sis menys quart, aproximadament, començaran el recorregut pels carrers i les places de Gandia en tots els barris; com a novetat destacada, fins a les nou de la nit, moment en què conclourà eixe recorregut per la nostra ciutat”.

El regidor de Promoció Lingüística, per la seua part, ha agraït el disseny de la carta a càrrec de Marta Antello i ha subratllat la col·laboració en la campanya de la festivitat de 29 agències AVIVA de municipis valencians i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València. González també ha volgut transmetre un missatge de felicitat a tots els xiquets i les xiquetes: “És un any diferent, però l’Ajuntament de Gandia vol que eixa felicitat arribe a totes les cases, i per això estic segur que, a pesar de les circumstàncies, els xiquets i les xiquetes tindran eixe missatge feliç, que es el més important de tot”.

Finalment, Muñoz ha indicat que la web de l’Ajuntament ja compta amb el vídeo genèric dels Reis d’Orient, on les famílies podran enviar les dades perquè les seves Majestats es dirigeixen de manera personalitzada als xiquets.

D’altra banda, ha destacat que també se comptarà amb banderoles per a rebre els Reis d’Orient, un decorat que es podrà recollir de manera gratuïta en la Casa de la Marquesa, en l’Ajuntament de Gandia i en el Centre Social del Grau.

Programació  

Del 28 de desembre al 3 de gener

ENVIA EL TEU MISSATGE ALS REIS D’ORIENT

Enguany, els Reis d’Orient ens han facilitat un correu electrònic: reisdorient@gandia.org perquè pugueu adreçar-vos a ells i fer-los arribar els vostres missatges o
desitjos, la vostra carta, saludar-los, etc.

El correu estarà disponible des del dia 28 de desembre i fins al 3 de gener. Els Reis intentaran contestar-vos al més ràpidament possible. Per això, és molt important que, apart d’indicar el vostre nom i correu electrònic, no oblideu posar un número de telèfon.

– No oblides posar

– El teu nom

–  Correu electrònic

– Un número de telèfon

Dimarts 5 de gener 2021

Enguany, a causa de la COVID, els Reis d’Orient han d’anar amb molta cura per a no contagiar-se i poder seguir realitzant el seu treball, que no és un altre que repartir il·lusió i felicitat arreu del món.

Per això, ens han demanat que no els preparem una benvinguda com la d’altres anys, perquè ells intentaran arribar a tots els barris de la ciutat. Vindran amb un helicòpter i sobrevolaran la ciutat per anunciar la seua arribada. Després, els Reis tenen previst recórrer amb cotxe tots els districtes de la ciutat, per la qual cosa ens han indicat que els esperem a les nostres cases.

A partir de les 16.00 h podreu seguir la visita dels Reis d’Orient, en directe, per les càmeres de TeleSafor.

16.00 h Retransmissió, per TeleSafor, de l’arribada dels Reis d’Orient a Gandia.
17.50 h Recorregut dels Reis d’Orient, amb cotxe, pels districtes de la ciutat.
21.00 h Acomiadament dels Reis amb disparada de focs d’artifici des de diferents punts de la ciutat.

Articles relacionats