19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Guardamar de la Safor instal·la un panell informatiu amb l’aforament de la seua platja

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha instal·lat un panell electrònic informatiu indicant l’ocupació de la platja en temps real amb l’objectiu de previndre i garantir la seguretat dels usuaris. Segons fonts municipals es pretén reforçar el control i protocol d’actuació per a mantindre les mesures de seguretat.

Arran de la normativa en vigor en referència al Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per a fer front a la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, s’ha establit un aforament màxim d’usuaris per a la platja de Guardamar de la Safor. 

L’aforament marcat compta amb un marge de seguretat suficient perquè els cossos de seguretat puguen actuar a temps, ja que, especialment a les platges de poca superfície, les fluctuacions d’usuaris poden ser importants en un curt període de temps.

Previndre davant els excessos

Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor van posar l’accent que «l’objectiu és complir amb el protocol d’actuació que pretén fer un treball preventiu i anticipar-se amb el tancament dels accessos abans d’aconseguir l’afluència màxima permesa de la platja i intentar que no s’haja d’arribar al desallotjament».

Amb la instal·lació del panell digital es pretén ampliar la informació als usuaris i fer una crida a la responsabilitat per a continuar extremant les precaucions i evitar que la platja presente una elevada concentració de persones.

Articles relacionats