14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Guardamar de la Safor cancel·la les Festes Majors 2020

Ana Isabel Ferrer Fuster Alcaldessa-Presidenta de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, ha comunicat la cancel·lació de les Festes Majors 

Reunit l’Ajuntament amb les diferents Associacions, col·laboradores necessàries i organitzadores de diversos actes culturals i festius en les festes majors del nostre poble, s’ha arribat per unanimitat a la cancel·lació de les nostres festes majors d’enguany.

Anabel Ferrer ha assenyalat que “som conscients que les guardamarenques i els guardamarencs, així com la gent que ens visita durant les festes, tenen l’enorme il·lusió i ganes de gaudir de la programació diversa que organitzem.  Enguany la responsabilitat ha d’estar per davant de tot. La COVID 19 marca tot el nostre calendard’actuacions, és un parèntesi, i el any que ve amb més força que mai gaudirem d’unes festes majors que són sinònim de participació, de germanor i de ganes de gaudir d’un estiu que enguany és malauradament diferent“.

Com alcaldessa sols em resta com qualsevol de vosaltres de gaudir de la programació cultural que sí que podrem realitzar. I com no començar a treballar totes i tots per unes festes del 2021 més participatives que mai en companyia de cadascú i cadascuna de vosaltres“.

Articles relacionats