9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Gràcies a la col·laboració ciutadana es desmantella un punt de venda de droga

• La Policia Nacional desmantella un punt de venda de droga i deté a dues persones gràcies a la col·laboració ciutadana

• S’han intervingut 1752 grams de cabdells de marihuana, uns 14 grams de, pel que sembla, cocaïna, set plantes de marihuana i cinc grams del que sembla ser MDMA

• Una informació anònima a través del correu antidroga@policia.es va alertar als agents

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de droga a Gandia (València) i han detingut a dues persones, un home i una dona, de 39 i 36 anys, respectivament, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, després de pel que sembla vendre des del seu domicili marihuana, cocaïna i MDMA.

Les investigacions es van iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, perquè una denúncia anònima a través del correu antidroga@policia.es va posar en guàrdia a la Policia Nacional que en un habitatge gandià podria estar venent-se substància estupefaent.

Els agents van constatar que fins a l’habitatge sospitós acudien persones constantment, en la seua majoria joves, i allí comprarien droga; marihuana, com MDMA i cocaïna, la qual seria subministrada per un home i una dona.

Finalment, els investigadors van registrar el domicili, on van localitzar i van intervindre 1752 grams de cabdells de marihuana preparats per a la seua venda, 14,45 grams del que sembla cocaïna, cinc grams del que sembla ser MDMA, set plantes de marihuana amb un pes de 2525 grams, 1050 euros i dues balances de precisió, entre altres efectes.

Per tot això, els policies van detindre als dos sospitosos com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els arrestats han passat a disposició judicial, decretant-se l’ingrés a la presó per a l’home, que tenia antecedents policials.

Col·laboració ciutadana

Des de la Policia Nacional es recorda que qualsevol ciutadà pot col·laborar per a ajudar a erradicar punts de tràfic de drogues denunciant-ho de manera anònima a través del correu electrònic antidroga@policia.es o de la pàgina web www.policia.es, on existeix un apartat específic a aquest efecte.

Articles relacionats