18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Gemma Nierga s’estrena com a col·laboradora a Catalunya Ràdio

La temporada 2017/2018 de Catalunya Ràdio, que començarà dilluns 4 de setembre, comptarà amb Gemma Nierga i Andreu Buenafuente com a col·laboradors del programa dels caps de setmana ‘El suplement’, ha anunciat el director de l’emissora, Saül Gordillo, aquest divendres en roda de premsa.
Nierga farà els dissabtes un espai d’entrevistes a personatges poc coneguts que tinguen històries personals “potents” que s’allunyen de l’actualitat, ha dit Gordillo.
La col·laboració servirà perquè Nierga “mantinga el cuquet de fer ràdio, sense més pretensions que fer aquesta secció”, segons el director de l’emissora, que ha descartat que Nierga faça un programa propi.
Buenafuente tornarà a fer ràdio en català després de 13 anys amb una secció els diumenges en la qual també improvisarà: “Farà el que vulga. Té carta blanca”.
La ràdio pública mantindrà la graella de programació després de la renovació que va implantar la temporada anterior, que vaser tant de programes com de presentadors.
Precisament ‘El Suplement’ serà dels pocs que tindrà canvis d’horari: el magazín -amb Ricard Ustrell al capdavant per tercera temporada i que també ha fitxat com a col·laborador a Jair Domínguez- sumarà una hora i passarà a fer-se de 6 a 13 -era de 8 a 14-.
En la franja de 13 a 14 hores, els dissabtes s’emetrà ‘El divà’, un espai d’entrevistes de Sílvia Cóppulo que fa nou anys que existeix i que enguany s’emetrà per primera vegada també en Tv3, encara que se li donarà una edició diferent en cada mitjà.
En la televisió no començarà a emetre’s fins a octubre -i en una franja diferent a la radiofònica-, amb la qual cosa Cóppulo deixarà de presentar la segona hora en forma de tertúlia del ‘Catalunya vespre’ i passarà a fer-ho íntegrament Kílian Sebrià.
L’emissora amplia amb aquest programa l’aposta per la confluència dels mitjans, que ja va iniciar l’any passat amb l’emissió del programa esportiu de les nits ‘El club de la mitjanit’ en directe també per Esport 3, que seguirà aquesta temporada.
El programa ‘Mans’, dedicat a la cultura popular, passa de primera hora del matí al migdia: es farà els diumenges de 13 a 14 hores, amb una aposta, segons Gordillo, “pel directe, per estar en el carrer”.
A més, el programa literari ‘Ciutat Maragda’, que s’ha estrenat aquest estiu, seguirà també en temporada regular els dissabtes a les 23 hores.
Els diumenges a la mateixa hora s’incorpora a la FM el programa sobre emprenedors ‘Revolució 4.0′, presentat per Xantal Llavina, que es va començar a emetre la temporada passada només per Internet, igual que farà l’emissora iCat, que torna a l’FM l’1 de setembre després d’un mes en proves.

Articles relacionats