GANDIA UNIFICA L’URBALAB, EL CSI-COM I EL SERVEI DE CREACIÓ D’EMPRESES EN UNES NOVES INSTAL·LACIONS

“Urbalab Gandia” obrirà les portes aquest mes de maig amb moltes novetats. A més d’estrenar nova ubicació al carrer Fundació Vicent Ferrer, 6 (al costat de la Plaça Prado), Urbalab Gandia presenta una nova imatge de marca que respon al repte d’unificar, tant física com funcionalment, els tres serveis que fins ara es prestaven des de l’Àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia: el CSI-COM, el Servei de Creació d’Empreses i el propi Urbalab. Així ho ha anunciat aquest matí, la regidora responsable, Alícia Izquierdo.

“A partir de maig de 2016, aquests tres serveis s’integren sota el paraigües de la marca “Urbalab Gandia”, amb un triple objectiu. Per una banda contribuir a que la ciutadania millore les seues habilitats i competències d’acord a les noves necessitats del mercat laboral, amb un especial èmfasi en les competències digitals, eines de productivitat i habilitats professionals. En segon lloc, dotar dels recursos, l’orientació i la informació rellevant que facilite a les persones aturades l’accés als llocs de treball que es generen en l’entorn. En tercer lloc, connectar el talent emprenedor i innovador de la ciutat amb el teixit empresarial i amb les necessitats i reptes del territori”.

Per tant, les persones que estiguen buscant treball, vullguen millorar les seues competències professionals i digitals, o tenen pensat iniciar una experiència d’autoocupació, en l’Urbalab trobaran un ventall d’activitats que resultaran del seu interès.

L’Urbalab és també un espai obert per a les pime de la ciutat. Gran part de les activitats estan obertes a treballadors en actiu i a pimes. “Continuem ajudant a les xicotetes empreses a trobar els perfils professionals que requereixen i posem a disposició de les empreses locals espais i suport per a la realització d’activitats que milloren la seua competitivitat i que permeta connectar-les al sistema d’innovació local”.

Les persones interessades poden visitar les noves instal•lacions, en horari de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres. També podran inscriure’s i consultar els continguts de les activitats programades a la pàgina www.urbalabgandia.com.

Et Pot Interessar