19.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

GANDIA SOL·LICITA AJUDES PER 137.000 EUROS PEL PRIMER TEMPORAL DE DESEMBRE

L’Ajuntament de Gandia ha sol·licitat a l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències dependent de Presidència de la Generalitat,, a proposta de les regidores de Serveis Bàsics al Ciutadà i Gestió responsable del Territori,  un ajut de 136.999,36 €, pels danys produïts al municipi a causa de les fortes pluges registrades durant els mesos de novembre i desembre.

La petició s’emmarca dins la línia d’ajudes que la Generalitat va posar a disposició dels consistoris afectats pel temporal tal com informava el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana del passat 27 de desembre.

El portaveu del govern local, José Manuel Prieto, ha recordat que “l’endemà de finalitzar el temporal vam començar amb els treballs de neteja a la platja Nord i posteriorment amb els de la platja de l’Auir. Un cas diferent van ser les afeccions que es van produir a les platges de Marenys i Rafalcaid que depenen d’altres organismes com Costes i la Confederació Hidrogràfica” i que les ajudes “no només es destinaran a completar els treballs de neteja sinó a reparar infraestructures diverses de la platja com les dutxes, rentapeus, passarel•les i altres serveis que es presten a la platja”.

D’altra banda, durant el mes de gener també es van produir danys causa d’un altre temporal per la qual cosa també s’està preparant una segona avaluació de danys que es remetrà als organismes corresponents per sol•licitar nous ajuts que permeten tenir les nostres platges a punt per a l’inici de la temporada.

Prieto ha volgut agrair “la feina dels funcionaris dels departaments de Serveis Bàsics al Ciutadà i Gestió responsable del Territori, que durant els últims mesos han treballat durament per solucionar els desperfectes més greus i avaluar els danys que van produir dos temporals. Afortunadament, el treball que es realitza diàriament permetre que la nostra ciutat patís danys considerablement menors que els d’altres municipis, el que demostra la bona feina que s’està fent”.

 

Articles relacionats