GANDIA SOL·LICITA A L’AVT AJUDES PER MÉS DE 130.000 EUROS PER A LA MILLORA DEL PRODUCTE TURÍSTIC

El portaveu del govern de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat la sol·licitud de tot un seguit d’ajudes a l’Agència Valenciana del Turisme per a realitzar millores a l’hora de prestar serveis als turistes i visitants així com difondre la imatge de Gandia en l’àmbit nacional. D’aquesta manera s’han sol•licitat les següents subvencions:

– 25.000 € dins el programa “Adequació i posada en valor turístic dels recursos” per a les iniciatives de la “Ruta Eqüestre” i “Platja Natura”.

– 20.000 € per reforçar el programa d’activitats de la Xarxa de Centres d’Interpretació de Gandia.

– 6.365,92 € per a la renovació de les Certificacions Sistemes de Qualitat: UNE 187001: 2011, a Platja Nord i UNE-ISO9001: 2015, en Tourist Info Gandia, i Implantació i Certificació segons la Norma UNE 170001 d’Accessibilitat Universal, a Platja Nord “.

 

– 10.000 € per a la millora de la senyalització turística.

– 71.310 € dins dels ajuts de l’apartat de “Impuls de la imatge de les destinacions turístiques” que serviran per a augmentar la difusió d’activitats com el XXII Festival Cortoons o el 42è Concurs Fideuà de Gandia. Dues iniciatives que serviran per a difondre la imatge de la ciutat més enllà de l’entorn local i provincial.

Pel que fa a la Diputació de València, Prieto va comunicar que “hem cursat una petició dins de la línia de subvencions en matèria de Cultura per al Festival Polisònic que ens permetria cobrir el cost del 50% del Festival”.

– 12.500 € per donar suport a diferents activitats culturals programades pel departament de Cultura com ara concerts i representacions teatrals.

– 1.869,99 € destinats a adquirir material d’il•luminació per a la Casa de la Marquesa.

Plans d’emergència

D’altra banda, Prieto ha informat de la posada en marxa del procés per actualitzar els plans d’emergència en alguns edificis municipals. Els expedients que s’abordaran en aquest cas seran els del propi ajuntament i el referent a la Fundació Esportiva Municipal. Amb aquesta finalitat, el Departament d’Urbanisme nomenarà en el termini de 10 dies a un tècnic municipal que serà l’encarregat de redactar els plans d’emergència.

D’altra banda, José Manuel Prieto ha recordat que “la setmana passada ja vam anunciar un pagament de més de 4 milions d’euros a proveïdors, entitats i col•lectius i avançarem que durant aquesta setmana podrem fer front a un altre milió d’euros de factures que el PP havia deixat en els calaixos. La voluntat d’aquest govern no només és complir amb els compromisos sinó que a més, estem cridant a totes les portes perquè ens proporcionen els recursos necessaris per a continuar amb l’activitat de la ciutat i que en aquest moment i atesa la situació econòmica, no disposem”.

Et Pot Interessar