Gandia reparteix  plantes aromàtiques als xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària de la ciutat

• Espècies locals i de la Safor perquè coneguen la riquesa del nostre entorn natural.

• Es tracta de la segona edició de la iniciativa d’educació mediambiental ‘Aromàtiques a l’Aula’, que ha sigut possible un any més gràcies a la col·laboració entre l’àrea de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament i STV Gestión, l’empresa que gestiona els parcs i jardins de la ciutat.

• Alícia Izquierdo: “Volem posar en contacte els xiquets i xiquetes des de l’escola amb les nostres espècies autòctones, que després podran identificar en el seu entorn natural més immediat”.

La regidora delegada de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, ha presentat la segona edició del programa d’educació mediambiental ‘Aromàtiques a l’Aula’ dins de la Xarxa d’Ecoescoles local, una acció que s’ha dut a terme un any més amb la col·laboració de l’empresa concessionària encarregada de gestionar els parcs i jardins de la ciutat, STV Gestión.

Així, segons ha explicat Izquierdo, “s’hi han repartit mil plantes aromàtiques autòctones, d’espècies com l’espígol, timó, romer i santonina, a tots els centres educatius públics i concertats d’Infantil i Primària de Gandia”.

Seguint el mateix patró que es va utilitzar en l’edició anterior, conjuntament amb les plantes s’hi han distribuït fitxes que inclouen informació, per nivells, sobre la descripció, els usos o la reproducció dels exemplars per a treballar a l’aula.

Finalment, la regidora responsable de Gestió Responsable del Territori ha destacat que amb aquesta iniciativa “volem que, des de l’escola, els xiquets i xiquetes es posen posar en contacte amb les nostres espècies autòctones, que després podran identificar en el seu entorn natural més immediat”.