25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

Gandia rep la solidaritat d’empreses, col·lectius, associacions i centres formatius

L’Ajuntament de Gandia agraeix i aplaudeix la solidaritat per part de diferents empreses, centres docents, col·lectius, associacions i particulars que se segueixen sumant amb les seues donacions de material sanitari i productes farmacèutics, a combatre la crisi del coronavirus.

· Entre elles, hi ha proveïdors de contractes de serveis del consistori com FCC; la patronal empresarial FAES; i les empreses Essential Compositions, Acetal, Efecto Led, Carlos Costa, Don Color, Isabel Miret, Fundación Carrefour, Mercadona, Imprenta RocherOsoplo Comunicación i l’Hotel Westin València.

· Centres formatius, com l’IES Tirant lo Blanc i els Campus de la Universitat Politècnica de Gandia i Alcoi, també estan participant amb les seues aportacions solidàries i durant l’última setmana han fet donacions.

▪️ Pel que fa a les associacions i col·lectius, han realitzat aportacions l’Associació Patchwork Gandia, Alma de Acero, la Falla Beniopa, la Banda de Música Beniopa, l’Associació Gastronòmica Beniopa, els Festers de la Mare de Déu, Festers del Cor de Jesús, festers del Crist de l’Empar, festers dels Lluïsos, festers de la Magdalena, o la Germandat de Beniopa i el Grup de Makers de la Safor-Valldigna

Gràcies a la seua col·laboració s’han adquirit lots de material sanitari per col·laborar amb l’Hospital Francesc de Borja, centres de salut, Residències o associacions de caràcter social. La finalitat de totes aquestes aportacions és contribuir a la lluita contra el coronavirus.

El material donat des de l’inici de l’alarma sanitària ascendeix el dia de hui a prop 750 equips EPI, 6.000 bates de protecció, 35.000 màscares, 150 ulleres de protecció, 2.790 litres de gel hidroalcohòlic, 1.000 viseres i el material per fabricar-les, 4.140 maniguets cosits, 200 litres d’alcohol i 40.000 guants.

Articles relacionats