17.2 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Gandia, per responsabilitat, mantindrà les instal·lacions esportives municipals tancades per 

· Lydia Morant: “El més responsable és mantindre els espais tancats, ja que amb els aforaments que es marquen i les distàncies que s’indiquen des del Ministeri, és impossible que es puga mantindre la seguretat dels usuaris”

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat aquest matí que l’Ajuntament de Gandia mantindrà el tancament de les instal·lacions esportives encara que l’àrea de Salut de Gandia passa a Fase 1 a partir del pròxim dilluns.

Morant ha explicat que “estem molt satisfets amb els resultats que estem obtenint i som conscients que això s’ha aconseguit gràcies a actuar amb molta rigorositat i també al fet que la ciutadania ha estat conseqüent amb les indicacions de l’Estat d’Alarma” i ha afegit que “d’acord amb la informació que tenim i a la que apareix en l’últim BOE al respecte, els espais esportius municipals romandran tancats”.

“Som una ciutat esportiva, amb molts ciutadans que practiquen esport de manera lliure o federada i hem de recordar que les nostres instal·lacions esportives suporten un flux diari de 7.500 persones. Creiem que el més responsable és mantindre els espais tancats, ja que amb els aforaments que es marquen i les distàncies que s’indiquen des del Ministeri, és impossible que es puga garantir la seguretat dels usuaris”.

Finalment, l’edil ha afirmat que des del departament d’Esports es continua treballant en l’elaboració de protocols d’ús i va informar que totes les instal·lacions esportives municipals han estat desinfectades.

Articles relacionats