15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Gandia millora les instal·lacions esportives durant el tancament per la COVID-19

  • Lydia Morant: “…“s’ha instal·lat un nou ascensor hidràulic per a persones amb mobilitat reduïda que permet accedir a la piscina convertible”

    La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha informat que, aprofitant el tancament de les instal·lacions esportives municipals provocat per la declaració de l’estrada d’alarma, des del departament d’esports s’han realitzat millores en les instal·lacions municipals.

    En el cas de les piscines del poliesportiu, la regidora va informar que s’han substituït els “poyetes” de la piscina coberta per altres de competició que permetran acollir competicions homologades i a portar a esportistes que vulguen millorar les seues marques personals.

    A més, s’han canviat sureres de les piscines i s’han substituït les xarxes de la pista poliesportiva coberta.

    Hem aprofitat aquesta aturada per a realitzar totes aquestes millores i realitzar els canvis quan les instal·lacions estaven buides. D’aquesta manera, quan aquesta setmana hem reobert les piscines, els usuaris han pogut gaudir de les millores” qui també ha informat que “s’ha instal·lat un nou ascensor hidràulic per a persones amb mobilitat reduïda que permet accedir a la piscina convertible” va finalitzar l’edil.

Articles relacionats