15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Gandia millora el trànsit de l’Avinguda Blasco Ibañez amb la instal·lació de nous semàfors

  • Gandia instal·la nous semàfors a l’Avinguda Blasco Ibáñez
  • Nacho Arnau, regidor de Trànsit i Mobilitat: El mecanisme vial “donarà més seguretat a la mobilitat dels vianants i agilitzarà el flux de trànsit en la zona”.

El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, i el president de la Junta del Districte de Corea, José Manuel Prieto, han visitat aquest matí l’Avinguda Blasco Ibáñez de Gandia per tal de conèixer la instal·lació dels nous semàfors que regularan el trànsit en aquesta zona de la ciutat.

Així, Arnau ha incidit en la necessitat d’instal·lar aquest mecanisme vial per millorar la mobilitat de vianants i vehicles en aquesta avinguda: “Es tracta d’uns semàfors que es feien necessaris pel flux de trànsit que té aquesta avinguda i, a més, per a donar seguretat als vianants en creuar la mateixa. Tinguem en compte que és una zona on es troben diversos centres educatius i també centres de salut”.

Per la seua part, Prieto ha agraït al departament de Trànsit i Mobilitat l’atenció a les demandes del barri de Corea i ha subratllat que aquesta infraestructura ofereix més seguretat en un punt del districte molt transitat: “Esta vegada el que volíem era donar més seguretat a l’encreuament amb dues de les arteries principals del districte, Benissuai i Blasco Ibáñez, que són dos dels carrers més transitats i una zona de concentració de serveis múltiples a la barriada de Corea”.

 

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats