15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Gandia ja ha obert el termini per sol·licitar les Ajudes per a la Innovació i la Transformació digital 

Publicades les bases de la convocatòria de 300.000 € en ajudes directes per a fomentar la innovació i la transformació digital del micro i xicotetes empreses de la ciutat, amb l’objectiu de fer-les més competitives i operatives en un entorn cada dia més digitalitzat.

Podran acollir-se a aquestes ajudes, les microempreses i xicotetes empreses amb domicili fiscal o centre de treball a Gandia, dedicades a l’activitat comercial, inclosa la prestació de serveis, i a l’activitat turística.

Les ajudes cobriran un 80% de la despesa, fins a un màxim de 2.400 €, a condició que es realitze una inversió mínima de 600 euros en alguna de les activitats de modernització establides a la convocatòria:

– Solucions de connectivitat

– Implantació de tecnologies TIC, per tal de garantir la confidencialitat, disponibilitat i integritat de les dades, la seguretat de les xarxes i dels serveis electrònics.

– Electrònic i màrqueting digital.

– Assessorament per al diagnòstic tecnològic de l’empresa.

El termini per a sol·licitar-les finalitzarà el pròxim 1 de juny de 2021 i seran computables les despeses realitzades en aquest tipus d’accions des del 14 de març de 2020.

Articles relacionats