Gandia destinarà la major part de les ajudes de la Diputació a millorar instal·lacions esportives

El coportaveu del Govern, José Manuel Prieto, ha anunciat l’aprovació per part de la Diputació de València dels projectes presentats pel govern municipal emmarcats dins del programa d’ajudes conegut com a “SOM +”. A més, també s’hi va aprovar l’adjudicació d’una subvenció per valor de 10.000 € a la Fundació Arquebisbe Miguel Roca.

La Junta de Govern va acordar la proposta de projectes que va presentar el consistori a la Diputació de València per al programa d’ajudes conegut com a SOM +, una proposta que fou aprovada pel ple de l’ens provincial el passat 27 de febrer i que contempla les obres i condicionaments d’algunes de les infraestructures que ja disposa la ciutat. Unes ajudes de 700.000 € que es repartiran en dos anualitats, i aquesta primera està xifrada en 389.833 €, amb la que les infraestructures esportives acaparen gran part de la subvenció.

Els projectes beneficiats per les ajudes, prèvia realització d’un barem valoratiu, són els següents: adquisició i il·luminació del camp de beisbol municipal (27.694,38 €); adquisició d’equips informàtics (18.000 €); adquisició i instal·lació de caldera de gas, conduccions i connexions de la piscina convertible del poliesportiu municipal (54.000 €); obres al poliesportiu municipal (160.139,19 €); horts urbans de Martorell (30.000 €); mercat municipal del Prado (40.000 €) i la construcció de nínxols al cementiri municipal(60.000 €).

A més, s’ha aprovat l’adjudicació d’una subvenció  per valor de 10.000 €, ateses les seues “acreditades” raons d’interès públic i social, a la Fundació Arquebisbe Miguel Roca. En aquest cas, l’organització sense ànim de lucre desenvolupa el programa ProyectoHombre destinat a ajudar a les persones amb diferents problemes d’addicció. Una activitat que desenvolupa des de fa anys a Gandia i que ha ajudat centenars de persones a superar els seus problemes de conducta activa.

“Els ajuntaments tenim autonomia suficient, sabem les necessitats reals de la ciutadania en les nostres infraestructures i equipaments. Són diners per a la millora de les condicions de vida de la gent”, ha destacat Prieto. El coportaveu ha recordat les paraules d’agraïment promulgades per l’alcaldessa Diana Morant respecte al compromís de la Diputació amb la ciutat de Gandia.“Tot i la situació econòmica heretada, aquest govern segueix demostrant dia a dia que primer són les persones i sobretot, aquelles que per diverses situacions vitals s’han vist immerses en situacions adverses. Per això, no podem més que congratular per l’acord i reafirmar-nos en què seguirem treballant en aquesta línia”, ha conclòs Prieto.

Et Pot Interessar