26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Gandia destacada destinació turística intel·ligent de la Comunitat Valenciana

· Invat·tur – Turisme Comunitat Valenciana comunica que la ciutat ha arribat al nivell 3 de la Xarxa de Destinacions Intel·ligents de la Comunitat Valenciana amb el que podrà accedir a noves línies d’ajudes i subvencions en matèria de turisme intel·ligent

Invat·tur – Turisme Comunitat Valenciana, centre especialitzat en la generació i transferència de coneixement turístic, mitjançant el desenvolupament d’activitats de recerca, desenvolupament i innovació (R + D + I), ha comunicat a l’Ajuntament de Gandia que després de la pertinent revisió del Pla Estratègic de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) de Gandia, així com l’autodiagnòstic, la capital de la Safor ha arribat al nivell 3 de la Xarxa de Destinacions Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (Xarxa DTI-CV).

L’obtenció d’aquest nivell suposa accedir a una sèrie dels beneficis que estableix el Reglament de la mateixa Xarxa DTI-CV, entre els quals es troba la sol·licitud d’ajuts específics a entitats locals en matèria de DTI. Aquest punt implica que Gandia, juntament amb altres consistoris de la Comunitat Valenciana, podrà accedir de manera preferent a subvencions d’àmbit autonòmic, nacional i europeu en aquest àmbit.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha explicat que aquesta distinció “suposa un suport a les polítiques turístiques que estem desenvolupant des de la passada legislatura. Tenim una de les millors platges de la Mediterrània i comptem amb la complicitat i el treball del sector que ha assumit com a seu el desenvolupament de la qualitat i l’excel·lència incorporant-se a projectes com el SICTED. Tots som conscients que l’èxit futur de la nostra platja i la ciutat depèn de oferir qualitat en tots els serveis i això només ho podrem aconseguir si fem servir totes les eines tecnològiques al nostre abast per posar-les al servei de la ciutadania i els turistes que ens visiten“.

Finalment, l’edil ha recordat que hui s’inicia un nou cicle de SICTED al qual es poden inscriure les empreses a la web www.calidadendestino.es clicant sobre la icona “Vull adherir-me” i que ja són més de 100 empreses i serveis municipals de Gandia els que s’han acollit a la iniciativa en edicions anteriors.

Articles relacionats