15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia comprarà per 1’2 milions el solar junt al col·legi Gregori Maians per adaptar-lo inicialment com aparcament

salvador gregori jose manuel prieto

L’Ajuntament de Gandia ha aprovat una modificació pressupostària destinada a adquirir el solar situat davant del col·legi Gregori Maians, el que permetrà actuar en un primer moment asfaltant i reordenant les places d’estacionament existents per assolir les 225 places, segons han informat el president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto, i el coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori.
Gregori ha recordat que la mesura ha estat possible després que el govern municipal aprovara fa dues setmanes una modificació pressupostària que va ser ratificada en el plenari de dijous passat. “Es tracta d’un solar fonamental per al barri de Corea sobre el qual l’Ajuntament de Gandia ha fet una opció de compra per un valor d’1,2 milions d’euros. La compra es podrà realitzar d’ací a tres setmanes una vegada que tots els informes estiguen finalitzats“.
Per la seua banda, Jose Manuel Prieto ha explicat que “solucionem un problema perquè aquesta campa, com que no és propietat municipal, provocava problemes cada vegada que hi havia un temporal fort de pluges, ja que no podíem asfaltar com era la nostra intenció. Una vegada adquirida, podrem reasfaltar-la i reorganitzar l’estacionament perquè en aquests 5.500 metres quadrats tinguem el nombre més gran de places disponibles“, i afegia que “cap de la resta dels solars de la barriada és de propietat municipal i per això les solucions que aportem són temporals“.
Dins del que ens permeta la normativa, caldrà estudiar a mitjà termini els usos dotacionals que completen la utilització com a estacionament d’aquesta parcel·la per satisfer les necessitats que pot haver-hi en l’àmbit esportiu a la ciutat, per exemple” finalitza Prieto.

Articles relacionats